Expo Haarlemmermeer

Expo Haarlemmermeer in VijfhuizenDé Hollandse Motorbeurs wordt gehouden in Expo Haarlemmermeer. Dit is een modern complex in Vijfhuizen, nabij Amsterdam.  Deze moderne locatie van ruim 20.000 m2 beschikt over een zeer grote parkeergelegenheid. Het ligt mooi centraal en is zeer goed bereikbaar vanuit de diverse richtingen. Expo Haarlemmermeer is bereikbaar via de A4, A5 en de A9 en gelegen aan de N205 Haarlem - Nieuw-Vennep (Drie Merenweg).

Expo Haarlemmermeer  is toegankelijk voor rolstoelers en er zijn invalide toiletten aanwezig.

Adres- en contactgegevens
Expo Haarlemmermeer
Stelling 1, 2141 SB Vijfhuizen
Tel. 023 5660140
Website

> Plan uw eigen route
Uw route naar Expo Haarlemmermeer

> Parkeren (motoren GRATIS)
Expo Haarlemmermeer beschikt over ca. 3.600 ruime parkeerplaatsen direct bij de hal. Het parkeren van motoren is GRATIS. Voor motorfietsen is een apart deel van de parkeerplaats ingericht, verkeersregelaars leiden u er heen.

> Bereikbaarheid – motor en auto
Expo Haarlemmermeer is zeer goed bereikbaar met de motor en de auto via de A4, de A5 en de A9. De locatie is direct gelegen aan de aan de N205 Haarlem - Nieuw-Vennep (Drie Merenweg).

> Bereikbaarheid – openbaar vervoer
Expo Haarlemmermeer is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf Haarlem of Hoofddorp dient u de Zuidtangent lijn 300 te nemen en uit te stappen bij de halte Expo Haarlemmermeer. Deze lijn vertrekt elke 8 à 9 minuten.

Kijk hoe je Dé Hollandse Motorbeurs het beste kunt bereiken op de website van Expo Haarlemmermeer.

Op de kaart