Over Dé Hollandse Motorbeurs

Dé Hollandse Motorbeurs wordt gehouden in Expo Haarlemmermeer nabij Amsterdam. Het is een algemene motorbeurs en een jaarlijks terugkerend evenement.

Voor de motorliefhebber is er veel te bekijken op Dé Hollandse Motorbeurs Op Dé Hollandse Motorbeurs presenteren bedrijven en organisaties hun producten en diensten uitsluitend gericht op motorgebied. Naast nieuwe en gebruikte motoren kunt u verder o.a. vinden accessoires, kleding, uitlaten, banden, olie en smeermiddelen, merchandise, verzekeringen, reizen/toerisme, gereedschap, gehoorbescherming, rijopleidingen, shows, presentaties en demonstraties.
Daarnaast zijn er diverse organisaties en (overheids) instanties aanwezig zoals de MAG. Via de standhouders zijn veel motormerken vertegenwoordigd waaronder Suzuki, Kawasaki, Honda, Yamaha, BMW, Triumph en Harley-Davidson. Ook verschillende merken- en andere clubs zijn aanwezig voor persoonlijk contact met geïnteresseerden en leden.

> Data en openingstijden
Vrijdag 15 november 2019 van 13.00 tot 22.00 uur
Zaterdag 16 november 2019 van 10.00 tot 18.00 uur
Zondag 17 november 2019 van 10.00 tot 18.00 uur

> Garderobe
Direct na de ingang is er een bewaakte garderobe waar u tegen een kleine vergoeding uw jas/motorpak en eventueel helm in bewaring kunt geven.

> Online verkoop toegangskaarten
Vanaf ca begin oktober kunt u online toegangskaarten bestellen. Dit is een service zodat u niet in de rij voor de kassa hoeft te staan. Koop online tickets

> Locatie
Dé Hollandse Motorbeurs wordt gehouden in de Expo Haarlemmermeer, aan de Stelling 1 te Vijfhuizen. Het complex is uitstekend bereikbaar via de A4, de A5 en de A9 en gelegen aan de N205 Haarlem - Nieuw-Vennep (zie Expo Haarlemmermeer)

> Route en Parkeren (motoren GRATIS parkeren)
Voor de route en parkeren zie Expo Haarlemmermeer.

> Standhouders
In de praktijk is gebleken dat tot op het laatste moment wijzigingen zijn in de lijst met standhouders. Daarom zult u hier geen deelnemerslijst van de komende editie van Dé Hollandse Motorbeurs vinden.

> Entreeprijzen
Volwassen: kassa € 12,-
65+: kassa € 7,-
Kinderen t/m 12 jaar gratis

> Deelnemen aan het evenement ?
Wilt u meer weten over deelname aan het evenement neem dan even contact met ons op. Klik hier

> Informatie deelnemers
Informatie over de extra voorzieningen als standbouw, vloerbedekking, meubilair etc. wordt na inschrijving per mail toegestuurd.

De informatie op deze site is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Echter, Organisatiebureau Fremar b.v., dan wel door haar ingeschakelde derden, kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor onjuistheden, onvolledigheden of andere onvolkomenheden dan wel voor de gevolgen daarvan. Wijzigingen voorbehouden.