Goede motorverzekering een must!

Motorverzekering bij Combi Motors

Een ongelukje zit in een klein hoekje en dan kan de schade groot zijn. Een goede motorverzekering is dan ook een must. Combi Motors Verzekeringen is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het verzekeren van motoren.

Via combimotors.nl vergelijkt u in een paar tellen het aanbod van een heel aantal motorverzekeraars. Vergelijk in 2 minuten de premies, en heel belangrijk, ook de voorwaarden. Een motorverzekering vergelijken is heel makkelijk, vul o.a. uw kenteken, leeftijd, postcode en schadevrije jaren in en zij tonen de premies en geven advies. Daarna kunt u direct een offerte ontvangen en de motorverzekering afsluiten. U rijdt direct goed en voordelig verzekerd weg.

Combi Motors vergelijkt motorverzekeringen van de volgende verzekeraars:
– Delta Lloyd
– A.S.R.
– Europeesche
– Quakel Assuradeuren
– Unigarant
– Reaal
– Nationale Nederlanden

Ook Combi Motors staat op Dé Hollandse Motorbeurs. Dus heeft liever persoonlijk contact? U kunt op de stand terecht met al uw vragen omtrent motorverzekeringen. Een vrijblijvende offerte laten maken is geen probleem. Onze adviseurs helpen u graag met het vergelijken van een motorverzekering! Bent u niet in de gelegenheid om naar Dé Hollandse Motorbeurs te komen? Tijdens kantooruren bellen naar 0172-427035 of mailen naar info@combimotors.nl

Actie: Raad de Schade
Speciaal voor Dé Hollandse Motorbeurs hebben wij een leuke actie”Raad de Schade”. U kunt de schade raden van de motor bij onze stand. Wie het dichtst in de buurt zit, maakt kans op mooie prijzen!

Mis niets en volg Dé Hollandse Motorbeurs ook via Facebook en Twitter

Enthousiast geworden? Koop nu direct tickets hier