Motorcamping in Friesland

Motorcamping 't Witveen in Friesland

Weekendje weg met de motorclub of alleen? Als je eens lekker weg wilt in ons mooie land op de motor en mooie tochten wilt maken in het noorden van het land, denk dan eens aan Motorcamping ‘t  Witveen. Deze motorcamping is gelegen in het prachtige coulisselandschap van Friesland ongeveer 6 kilometer noordelijk van Drachten en 4 kilometer ten oosten van Eastermar.

Voor u als motorrijder een mooie locatie om er op de motor op uit te trekken en het noorden van het land te verkennen door middel van een bij Motorcamping ’t Witveen gedownloade toertocht of gewoon op eigen initiatief. Op de camping kunt u naast slapen in een eigen tent ook overnachten in een blokhut.

In de avonduren kunt u zich eventueel genieten van een heerlijke barbecue en of een lekker koud biertje rondom het kampvuur. Bij wat minder ideaal weer is er de kantine waar je lekker bij de houtkachel plaats kan nemen. Tevens is er een kleine snack verkrijgbaar zoals een belegd broodje of een tosti. Voor de ochtend is er de mogelijkheid om te ontbijten.

Ga voor meer informatie langs op de stand op Dé Hollandse Motorbeurs.

Mis niets en volg Dé Hollandse Motorbeurs ook via Facebook en Twitter

Enthousiast geworden? Koop nu direct tickets hier