Motorvakantie in Frankrijk: Motovacances La Bonne Vie

Motorvakantie in Frankrijk

Voor beginnende of gevorderde motorrijders, in de Corrèze zit je goed voor een leuke motorvakantie. Mooie korte en heerlijke lange bochten en zelfs haarspeldbochten, al deze aspecten zijn aanwezig. Vanuit Motorhuis Motovacances La Bonne Vie kan je vele mooie toertochten maken.

Motovacances La Bonne Vie ligt in het zuidwesten van Frankrijk, op de grens van de Corrèze en Dordogne, een mooi gebied voor een motorvakantie. Door de gastvrijheid en het warme welkom, krijgen de gasten meteen het huiskamer gevoel. Deze accommodatie ligt centraal in het gebied “Van en Voor motorrijders” en je kan mooie toertochten maken naar:
– De Cantal, waar je een adembenemend uitzicht hebt op de bergen van de Auvergne
– De Haute Quercy (Lot), met zijn mooie rotsen en gorges
– Plateau de Millevache, met zijn schitterende natuur en mooie vergezichten.
Natuurlijk kan je ook gewoon kleine ritjes rijden en relaxen aan één van de mooie meren of oevers van de Dordogne.

Tijdens Dé Hollandse Motorbeurs is er een leuke aanbieding voor de bezoekers: een arrangement van 7 dagen en 6 nachten niet voor 495,- p.p. maar voor sléchts 450,- p.p. Het  arrangement is op basis van halfpension. Dit houdt in dat naast uw verblijf en ontbijt zijn inbegrepen de zelf samengestelde lunch voor onderweg, hapjes bij terugkomst van een rit, 3 gangen menu en de drankjes zoals water, jus d’orange, melk, limonade, bier en wijn. Speciale bieren en sterke dranken zijn niet inbegrepen.

Bezoek de stand op Dé Hollandse Motorbeurs en tot ziens in de Corrèze en Dordogne bij Motorhuis Motovacances La Bonne Vie.

Wil je alvast wat meer weten: www.motovacances-lbv.eu

Mis niets en volg Dé Hollandse Motorbeurs ook via Facebook en Twitter

Enthousiast geworden? Koop nu direct tickets hier