Quadro oplossing voor stedelijk verkeer

Quadro oplossing voor de steden

Vooral in de steden is er steeds meer ruimtegebrek en een auto parkeren valt niet mee.  De Quadro kan een van de oplossingen zijn.

Italiaans design en geavanceerde Zwitserse technologie komen samen in een nieuw merk, een nieuw voertuig: Quadro Vehicles. De motoren zijn ontworpen met het oog op meer stabiliteit, meer veiligheid en meer rijplezier. Deze combinatie resulteert in een motor geschikt voor alledaagse én minder alledaagse ritten. Met vier kantelende wielen met onafhankelijke hydraulische wielophanging, en een remsysteem op alle vier de wielen, in combinatie met een sportief ontwerp zorgen voor maximale stabiliteit en veiligheid, gecombineerd met veel comfort en rijplezier.

Omdat deze motoren berijdbaar zijn met een autorijbewijs, zijn ze zeker ook interessant zijn voor automobilisten. Als het gaat om gebruiksgemak verslaat het zelfs tweewiel-motoren. De Quadro Vehicles heeft bagageruimte, handige vakjes, een continu variabele transmissie en je zet hem overal neer, zelfs mét parkeerrem. Deze voordelen maken de motor populair in het stedelijk gebied. Er rijden inmiddels Quadro Vehicles motoren in meer dan 20 landen. Benieuwd geworden naar deze motoren? Hans van Wijk Motoren is de exclusieve dealer in Nederland.

Probeer en ervaar zelf het rijden op de Quadro tijdens Dé Hollandse Motorbeurs.

Mis niets en volg Dé Hollandse Motorbeurs ook via Facebook en Twitter

Enthousiast geworden? Koop nu direct tickets hier