Steile Wand stopt, laatste keer op motorbeurs!

Henny Kroeze in zijn Steile Wand

De beroemde Steile Wand van Henny Kroeze gaat stoppen en vertrekt uit Nederland. Dé Hollandse Motorbeurs is de laatste motorbeurs in Nederland waar men dit unieke spektakel kan bekijken!

Veel motorliefhebbers kennen de Steile Wand, als het niet van vroeger is van de kermis dan wel via Henny Kroeze. Hij reisde er de hele wereld mee door en was op menig motor evenement te zien. Na 18 jaar in de Internationale Speedway had Henny zich gericht op the Wall of Death zoals men de Steile Wand in het Engels noemt. En, dat is niet voor niets want het rijden in de Steile Wand is niet geheel zonder gevaar. Zo eindigden enkele optredens op Dé Noordelijke Motorbeurs voor Henny in het ziekenhuis.

Henny Kroeze gaat stoppen en met pensioen want het is mooi geweest. Er is helaas geen opvolger dus de Steile Wand wordt verkocht aan iemand in het buitenland. Dat betekent dat dit stukje nostalgie uit Nederland gaat verdwijnen want Henny Kroeze was de enige die dit nog deed.

Wie dat wil kan nog één keer Henny Kroeze in actie zien op zijn unieke ouderwetse Indian motorfietsen tijdens Dé Hollandse Motorbeurs. Kom langs voor Henny en moedig hem nog 1x aan. Hij verdient nog een weekend volop gejuich. Laten we Henny een mooi afscheid bezorgen.

De toegang tot de Steile Wand is op Dé Hollandse Motorbeurs is gratis.

Mis niets en volg Dé Hollandse Motorbeurs ook via Facebook en Twitter

Enthousiast geworden? Koop nu direct tickets hier